Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

En misslyckad kvinnas bekännelser

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Hjärta? Brustet. Karriär? Misslyckad. Hem? Inneboende. Ålder? Ingen kommentar.

Nell Stevens liv är en enda röra.Hennes drömliv i Kalifornien fick ett abrupt slut: konkurs och uppslagen förlovning. Hon får flytta tillbaka till London, utan en krona på kontot, för att börja om på nytt. Medan hon har varit borta har mycket förändrats. Hennes singelvänner är gifta och har barn och alla perfekta insta-liv gör att hon känner sig som ett enda stort fiasko.

Efter en period av färdigblandade burkar med gin & tonic, chips och ständiga duster med hyresvärden om värmen i huset och hur man ska packa diskmaskinen, får hon till slut ett frilansuppdrag – att skriva dödsrunor för en tidning.

Den första intervjun hon ska göra är med den drygt åttioåriga änkan efter en framstående pjäsförfattare. När hon kommer till huset hittar hon den fantastiska Cricket i färd med att måla om väggarna i ett av rummen. En oväntad vänskap tar sin början och Nell får en knuff i rätt riktning.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

543

Förlag

Språk

Lisätietoja

På skyddsomslaget även: #välsignad, #vinnerilivet, #vadfanhållerjagpåmed?