Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Hotat rike

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Unga vuxna. Första boken i nya Realm Breaker-serien av författaren till Röd drottning.

Corayne bor vid världens ände. År efter år ser hon sin piratmamma segla i väg mot äventyr hon aldrig kommer att få vara med på. Så när en mystisk, till synes odödlig lönnmördare dyker upp på Coraynes trappa och berättar att hon är den sista medlemmen i en utdöende blodsätt -  och den enda person som kan rädda världen - blir det en chans för henne att ge sig ut på ett eget äventyr.

Men världen är i djupare fara än hon någonsin kunnat föreställa sig. Corayne och hennes slashasar till bundsförvanter är ensamma i en värld som långsamt håller på att gå i bitar, och de har inte mycket mer än sitt slocknande hopp kvar att hålla fast vid.

Det är ingen hjältarnas tid Corayne lever i, men stort mod kan ibland blomstra i de mörkaste vrår. Och kanske kan det vara tillräckligt för att rädda allt.

VICTORIA AVEYARD föddes i en småstad i Massachusetts, USA, och ägnade en stor del av sin uppväxt åt att fly till andra världar genom böcker och filmer. Hennes debutroman Röd drottnin gick rakt in på förstaplatsen på New York Times bestsellerlista och Universal Pictures köpte filmrättigheterna. Hotat rike är första boken i hennes nya Realm Breaker-serie.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

511

Förlag

Språk

Översättare