Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Det osynliga barnet

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

6-9 år.

En storm drar in över Lilla Vargudden och en osynlig flicka behöver Lunas hjälp. Precis när Luna håller på att vänja sig vid sin superhörsel upptäcker hon att det finns fler barn med magiska krafter.

Tillsammans med sin förälskelse Ben lär hon känna det osynliga barnet - en flicka som blivit mindre och mindre synlig efter att ha känt sig utanför både hemma och i skolan. Till slut blev hon helt osynlig och rymde hemifrån. Luna och Ben är de enda som vet var hon är och hur hon egentligen mår.

Samtidigt som en våldsam storm drar in över samhället gör Luna och Ben allt för att det osynliga barnet ska känna sig sedd och trygg. Det är nämligen det enda sättet för henne att bli synlig igen innan hon försvinner helt.

Luna och superkraften: Det osynliga barnet är den tredje boken i serien om nioåriga Luna. Böckerna riktar sig till barn i ålder sex till nio år.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

116

Språk