Systrarna Gyllenspets 1. - Saras dröm

Typ

tecknade serier, album
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

9-12 år. Det är inte lätt att vara tre systrar. Och är man så olika personligheter som Sara, Cassiopeja och Lucille, så kan det bli helt galet!

Den yngsta systern Lucille säger knappt något och när hon väl gör det är det för att prata med sin katt. Cassiopeja älskar att fantisera om killar och den stora kärleken, och storasyster Sara plågas av återkommande drömmar om konstiga maneter.

En dag råkar de hitta ett foto på sin mamma där hon är ung och väntar barn... men när är kortet taget och vem är bebisen? Och varför låg fotot gömt uppe på vinden? Det blir ett uppdrag för Systerklubben att ta reda på!Det första albumet av fyra om systrarna Gyllenspets och deras familjehemligheter.

För de fina teckningarna svarar italienaren Alessandro Barbucci, som tidigare har illustrerat flera serier för Disney, bl.a. världssuccén W.I.T.C.H.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

71

Förlag

Språk

Översättare