Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Konsten att inte hitta sig själv på Bali

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Sexton år gammal börjar Zandra jobba på Ålandstidningen. Nästa steg i karriären är chefredaktörsposten på gratistidningen XIT och därifrån landar hon som nöjesreporter på Nordens största kvällstidning Aftonbladet. Karriären ångar på, Alex Schulman kallar henne “morgondagens stora stjärna”, på sin innelista. Till jobbet hör bland annat att ha koll på kändisarnas privatliv om det så gäller att ringa upp dem mitt i natten för att kolla ett rykte.

Drömjobbet förvandlas till mardröm och Zandra tappar bort sig själv. Hon reser till Indien för att bli yogalärare och därifrån till Bali för att verkligen maxa klyschan. Yogan ska bli en väg bort från depression, ångest och ätstörningar.

Att hitta sig själv är lättare sagt än gjort och det kan tänkas att lösningen kräver en sväng hem till Åland. Konsten att inte hitta sig själv på Bali är en nutidsberättelse som både roar och oroar.

Ämnen och teman

Personer, aktörer

Huvudpersoner

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

231

Språk