Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

De sista barnen på jorden och domedagsvalet

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

9-12 år.

I sex böcker har Jack Sullivan och hans vänner kämpat mot monstren som tagit över världen. Nu börjar det äntligen dra ihop sig mot final.

Jack och hans vänner är ute på en roadtrip för att leta efter det mystiska Tornet, där de en gång för alla tänker stoppa den ondskefulle Rezz och hans planer på världsherravälde.

Men deras resa tar en oväntad vändning när de möter Mallusken, ett gigantiskt tusenfotingsmonster med ett köpcentrum på ryggen! Där finner de oväntat en hel stad full av monster och möter så väl goda vänner som gamla fiender.

Att besegra dessa med vapen är inget alternativ - så Jack bestämmer sig för att ställa upp i Monsterstadens borgmästarval. Och när Mallusken utsätts för en oväntad attack måste Jack visa att han vet vad det innebär att vara en bra ledare... innan det är försent.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

316

Språk

Översättare

Illustratör

Lisätietoja

På omslaget även: Netflix. Originalserie från Netflix.
Text: Max Brailler, bild: Douglas Holgate