Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Mitt bisarra liv som död

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Tack vare Elliot, Amiras oerhört inkompetenta, slarviga och ouppmärksamma kompis (oklart om han ens går att kallas kompis), ramlar hon från en takbjälke rakt ner på det hårda golvet i skeppsbutiken på Gotland. Fallet slutar dock inte där.

I Amiras huvud fortsätter hon att falla, rakt ner i hennes djupaste fantasivärld. Hon landar på ett skepp mitt ute på det karibiska havet. På skeppet finns en brokig skara som tar med Amira på ett fartfyllt äventyr. Men ju längre tiden går, desto oroligare blir hon. Tänk om det här är en fantasivärld hon inte kan ta sig ur?

Mitt bisarra liv som död är ett humorspäckat äventyr med högt tempo och aldrig sinande driv. Staffan Cederborg, författare till Hjärnpunka, har skrivit ännu en rapp och träffsäker berättelse, om längtan efter tillhörighet och en frånvarande förälder.

Ämnen och teman

Huvudpersoner

Platser för händelserna

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

200

Förlag

Språk