Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Hotel Portofino

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Ett livligt drama om en brittisk familj som öppnar ett lyxhotell på den italienska Rivieran under det glada 1920-talet. Hotel Portofino har bara varit öppet några veckor, men omedelbart börjar problemen hopa sig för Bella Ainsworth, en av ägarna. Hon har ont om både personal och pengar och hennes överklassgäster är krävande. Dessutom har hon blivit mål för en beräknande och korrupt lokalpolitiker, som hotar med att dra in henne i en kokande politisk kittel.

Hotellet kräver allt av henne, men hon har också sin egen familj att oroa sig för som kämpar med sviterna efter första världskriget. Bella förstår inte hur hon ska mäkta med att göra alla nöjda. Och värst av allt, hon vet inte ännu vad hennes charmige make ägnar sig åt bakom hennes rygg.

Hotel Portofino är en berättelse om uppvaknanden i en tid där världen står inför stora dramatiska förändringar men också om hur den italienska kulturen, maten och värmen får människor att våga prova nya vägar i livet.

En berättelse för alla som älskar Downton Abbey och The Crown.

Huvudpersoner

Platser för händelserna

Konkreta platser för händelserna

Tidpunkt för händelserna

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

417

Förlag

Språk

Översättare

Lisätietoja

Baserad på manus av Matt Baker.

Muu tekijä

Första publikation

ja

Språk