Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

En ny vänskap

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Lättläst. 12-15 år.

De flesta kan nog känna igen sig i att vara ny i en klass eller i ett sammanhang. För Erik förändras livet radikalt när han måste flytta från Stockholm till en mindre ort.

Första dagen i nya skolan upptäcker han alla epa-traktorer, som står utanför. Det är det töntigaste Erik kan tänka sig. Men det är innan han träffat Frans, och Juno. Och innan han åkt epa för första gången. Det ändrar allt.

Epa-liv, drömmar och vänskap. En ny vänskap är första delen i tonårsserien Epa-liv av Magnus Ljunggren. Berättelser att känna igen sig i är viktiga för att skapa läslust. Därför behövs ett bra utbud av böcker om livet på landet och intresset för motorer.

I sin nya serie Epa-liv skriver Magnus Ljunggren för de som lägger mycket tid och energi på sin epa. Men här finns också vänskap, förälskelse och utanförskap. Epa-liv är en serie som tar läsaren med på både bilrace och djupa samtal om livet.

Magnus Ljunggren är en populär och prisbelönt barn- och ungdomsboksförfattare.

Ämnen och teman

Personer, aktörer

Huvudpersoner

Platser för händelserna

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

107

Språk