Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Körkortet

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Lättläst. 12-15 år.

Ska Anton aldrig få sitt moppekort? Visst är det mysigt att åka i Hildas epa, men han vill ju köra själv! Och varför känns det plötsligt helt pirrigt att vara nära Hilda? De har ju varit kompisar hur länge som helst.

Till sist klarar han ändå provet. Äntligen ska han ut och köra! Men i lyckoruset är det lätt att göra misstag, och Anton blir stoppad av polisen. Hur kunde han vara så dum?

Ann-Charlotte Ekensten vill locka fram läsglädje hos alla, oavsett förutsättningar. I Körkortet riktar hon sig till alla dem som drömmer om att få köra epa-traktor. I den här boken får vi lära känna Anton och Hilda. De är kompisar, men kanske är de på väg att bli mer än så?

Ann-Charlotte Ekensten debuterade som författare 2014 och sedan dess har hon skrivit ett antal lättlästa böcker. Boken finns även som e-bok och ljudbok.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

51

Språk