Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Mysteriet med hästviskaren

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

6-9 år. Hästdetektiverna är den perfekta serien för alla som älskar hästar och mysterier! Med fina illustrationer av välkända hästillustratören Lena Furberg.

Bästa vännerna Noa och Alex lever varje hästälskares drömliv, omgivna av hästar och ponnyer på Klippargården. De har en märklig förmåga att snubbla över mysterier. Ständigt uppfinningsrika samlar de in ledtrådar, avslöjar hemligheter och tar reda på sanningen.

I Mysteriet med hästviskaren kommer en ”hästviskare” till stallet. Hästviskaren kan tala med hästarna och få veta vad de behöver. Sedan kan deras ägare få köpa saker – dyrt. Det hela verkar skumt. Hästviskaren berättar också att det är någon som bryter sig in i stallet på nätterna och skadar hästarna!

Noa och Alex bestämmer sig för att vakta hästarna på natten för att bevisa att det bara är struntprat, men så kommer det faktiskt någon … Spännande läsning med mysterier, vänskap och hästar!

Ämnen och teman

Personer, aktörer

Huvudpersoner

Platser för händelserna

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

118

Språk

Illustratör