Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Akuta planer

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Snabb puls och spänning bland starka karaktärer och varma relationer i dramatisk sjukhusmiljö...

Sjukhuspastorn Riley Hale är fast besluten att kunna återvända till jobbet som akutsjuksköterska - trots de skador hon fått efter det där hemska överfallet för ett år sedan. Men när inte sjukhuset låter henne försöka med ens de enklaste uppgifter, hur ska hon då kunna visa sin duglighet? Riley tar saken i egna händer och går in och jobbar frivilligt på en kontroversiell gratisklinik för tilltufsade - mitt i ett av stans finaste områden - trots hennes växande oro över den ansvarige läkaren.

Doktor Jack Travis driver gratiskliniken likt en stridande general. Han gör allt för att hindra grannarnas ihärdiga försök att få kliniken jämnad med marken, även när det innebär att han i hemlighet måste utnyttja Riley Hales inflytelserika, kända familjenamn i ett sista försök att rädda kliniken.

Samtidigt som Riley kämpar för att återfå sina förlorade förmågor, upptäcker Jack att hon faktiskt delar hans passion - och det rör vid hans brustna hjärta. Riley börjar ana att det under Jacks tuffa fasad finns en man hon kan vara trygg tillsammans med. Men när protesterna mot kliniken ökar och frågorna kring hans smutsiga förflutna hopar sig, går Jack in i försvarsställning och Riley börjar undra om det verkligen är så klokt - kanske rent av förenat med livsfara - att lita på honom med hela sitt hjärta.

Candace Calvert är akutsjuksköterskan som bytte avdelningen mot livet som författare och som tycker att kärlek, skratt och tro är den bästa medicinen. Akuta planer är hennes tredje roman på svenska.

Ämnen och teman

Huvudpersoner

Platser för händelserna

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

387

Språk

Översättare