GG livet är ett dataspel : lvl 3

Typ

tecknade serier, album

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Pocket. 9-12 år. GG – Livet är ett dataspel är en italiensk tecknad serie som är skriven av Giacomo Masi och illustrerad av Ilaria Gelli. Berättelsen handlar om ett tjejgäng som en kväll uppdaterar sitt favoritdataspel och för sent inser de att spelet sipprar in i verkligheten! Detta är tredje och sista boken.

Spelnörden Mauro förklarar att om de dör i spelet så dör dem även i verkligheten! Denna skrämmande information splittrar tjejkompisarna i två grupper. Lumias grupp försöker lista ut hur de ska återställa verkligheten snarast, medan Novas grupp bestämmer sig för att levla upp och bli starkare. Vad ingen förväntar sig är slutbossen Kalamitas! Kommer de kunna ta sig igenom det här levande? Och om de gör det … kommer de någonsin att bli vänner igen?
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

116

Språk

Översättare

Muu tekijä