Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Stjärnfall

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Louise Boije af Gennäs är tillbaka med en fristående fortsättning på Stjärnor utan svindel – 25 år senare!

Julia och Gabriel lever ett tätt sammanflätat liv med sina nära vänner Eva och André. Deras gemensamma barn har vuxit upp nästan som syskon, de äter middagar tillsammans, firar högtider och är gudföräldrar åt varandras barn. Men plötsligt förändras allt. Julia och André inser att de har starka känslor för varandra och tvingas ställa sig frågan om de är villiga att offra allt för kärleken.

Julia söker hjälp av sin äldre kusin Sophie, som vi alla lärde känna i Stjärnor utan svindel. Samtidigt måste Julia bestämma sig för om hon är villig att göra samma sak som Sophie när hon tjugofem år tidigare trotsade alla normer och konventioner för att leva helt på sina egna villkor.

Louise Boije af Gennäs har än en gång skrivit en drabbande relationsroman som ställer kärleken i centrum. För är det alltid den romantiska kärleken som ska ha företräde i våra liv? Är det alltid rätt att följa sitt eget hjärta – även när man riskerar att ödelägga så mycket för människor som man älskar?
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

637

Förlag

Språk

Lisätietoja

Fristående fortsättning på verket: Stjärnor utan svindel.