Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Arvegodset

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

I flera generationer har den en gång så praktfulla skärgårdsvillan på Talludden varit i Estelles familjs ägo. Nu har hon själv nått en avsevärd ålder, och vid den stundande födelsedagsmiddagen kan hon lägga ännu ett år till de tidigare. De vuxna sönerna med familjer kliver i land vid bryggan - för att fira henne, eller bara för att bevaka det som de anser vara deras kommande arv. Helst påskyndat av en försäljning av släktegendomen.

Men under alltihop ruvar de hemligheter som Estelle gömt undan i minnet för att rädda de som hon håller kärast. Och när det inte längre går att dölja de förgångna kommer framtiden att bli så oerhört annorlunda mot vad alla har tänkt sig.

Arvegodset är den första boken om människorna på Talludden. Eva Swedenmark och Annica Wennström har tidigare bl a skrivit bokserien om familjen kring La Stella.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

258

Förlag

Språk