Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Huset fullt

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

En charmig och tankeväckande berättelse om nära relationer, sann kärlek och modet att gå sin egen väg. Robyn känner att hon behöver lite distans till allt och alla för en stund. Hennes vuxna barn tar fel vägar i livet, exmaken beter sig idiotiskt och hennes bästa väninna krisar. Så när hennes gammelmoster bjuder in henne att tillbringa sommaren i sitt storslagna hus vid havet i det soliga Kalifornien, tvekar hon inte en sekund. Hon packar väskan och drar.

Det är bara det att alla hon känner får skäl att resa efter.En efter en dyker de upp: de oregerliga barnen, den krävande väninnan, till och med den oinbjudne före dettingen! Men huset är tack och lov stort, och allt eftersom dagarna går inser hon vilka möjligheter hon faktiskt har - både vad gäller drömmar, kärlek och familj.

Hon kan få allt hon någonsin velat ha, om hon bara kan samla mod och ge sig själv chansen.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

460

Förlag

Språk

Översättare

Serie