Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Hitta tillbaka

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Unga vuxna.

Gymnasiet är slut och ingenting är längre som det ska för tvillingarna Lukas och Emma. Det som hände där står som en mur mellan dem och ingen av dem vet hur de ska hitta tillbaka till varandra. Emma skyller på Lukas att hon har förlorat sin bästa vän och ser de kommande studierna som en räddning undan det förflutna.

För Lukas har hockey börjat tappa sin dragningskraft och killen han föll handlöst för har flyttat från stan. Han önskar att han hade sin syster att prata med, men även om Emma saknar sin bror skulle hon inte erkänna det. Hur ska de klara av alla stora förändringar och beslut som kantar vägen in i vuxenlivet om de inte har varandra att luta sig mot?

Åsa Ringdahl är tillbaka med tredje och sista delen i den omtyckta och kritikerrosade fristående serien om vännerna Johan, Simon och Lukas. Hitta tillbaka är en varm och igenkännande berättelse om vänskap, kärlek och att ta klivet ut i vuxenlivet.

Åsa Ringdahl bor i Östersund där hon är född och uppvuxen. Hon arbetade som fritidspedagog i tio år innan hon kom att utbilda sig till ekonom. I sex år jobbade hon sedan som lärare i ekonomi på en gymnasieskola, där hon fann mycket av inspirationen till sina böcker. I dag satsar hon all tid på sitt skrivande. Åsas passion för skrivandet väcktes tidigt och hon skrev sin första bok redan när hon var tio år gammal. Innan den kritikerrosade debuten Det handlar om oss kom ut 2018 blev hon publicerad i tre antologier. Efter det som hände utkom 2020.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

217

Språk

Lisätietoja

Fristående fortsättning på verket: Efter det som hände.