Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

#Challenge

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

9-12 år.

Ingen förstår Felicia. Inte mamma, inte kompisarna och absolut inte lärarna. Den enda som förstod henne och lät henne vara sig själv var åttioåriga Ammie som nu är död. Felicia vill passa in, men framförallt vill hon ha uppmärksamhet.

Felicia och hennes vänner ska åka till Olivias sommarhus på västkusten. Planen är att där komma på en riktigt bra challenge som ska filmas och läggas ut på sociala medier. Ska de våga hoppa från den 35 meter höga Smögenbron?

Felicia råkar se i Olivias mobil att någon tvingar Olivia att skicka bilder på sig själv i bara underkläder. Med hotet att hennes familj annars kommer att skadas. Hur kan hon hjälpa Olivia? Dessutom får Felicia av en slump syn på ammies biologiska bortadopterade dotter. Ska hon våga ta kontakt och framföra Ammies sista önskan?`

Ann Olerot är författare och har skrivit flera barn- och ungdomsböcker. Bland annat fyra böcker i spänningsserien om Moa och Elias och deras förmåga att få kontakt med spöken. Detta är andra boken om Felicia.

Personer, aktörer

Huvudpersoner

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

186

Språk