Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Uppdrag i Gasklockorna

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

9-12 år.

Superhjältar, hundar och hejdlös humor i ny serie av Mårten Sandén!

Anna har alltid haft svårt att passa in, men exakt hur annorlunda hon är hade hon aldrig kunnat ana. Anna visar sig vara medlem i Dogstars, ett hjältegäng utvalt av världens hundar. Hundarna måste rädda jorden, men de behöver Dogstars hjälp. Endast de fyra vännerna med superkrafter kan sätta stopp för den mystiska Rimfrosts plan att värma upp hela planeten.

Uppdrag i Gasklockorna är den andra delen om de unga hjältarna i Dogstars. Den här gången måste Anna, Sandro och hunden Rufus bege sig till Gasklockorna - stadens farligaste kvarter. Med sig har de en märklig Z-formad nyckel som ska ta dem ett steg närmare Rimfrost. Men det de hittar på vägen får Anna ifrågasätta om hennes nya vänner verkligen går att lita på...

Massor av maxad action och humor, men också om vikten av vänskap och klimathotet mot vår planet, rikligt illustrerad av tecknaren och serieskaparen Lisa Medin.

Personer, aktörer

Huvudpersoner

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

135

Språk

Illustratör