Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Petra Pettersens perfekta påsk

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Första mötet med Petra skedde i boken: Petra Pettersens perfekta plan - Åtta veckor till jul - och nu fortsätter den med stormsteg mot påskutställning i galleriet!

Petra är på väg att etablera sig som galleriägare på Hvasser, där den stora påskutställningen snart ska gå av stapeln. Hon känner sandpappret under handen där hon står och slipar på gamla fönster och drömmer om livet i det blivande växthuset, allt medan lilla Ellinors gråt ekar i glasrutorna.

Men efter att Mathilde och Petra övertalas att ta en andningspaus bland vildsvin och vakthundar i Toscana och släkten har evakuerat till Svalbard, börjar både utställning, påskäggsjakt och kärleksliv delvis falla på plats. Men det finns hinder på vägen...

Hade det inte varit för besvärliga grannar, egendomliga konstnärer, oväntade hjärtevänner och feng shui-principer, kunde Petras liv varit ganska perfekt. Men det hjälper med det traditionella påskbadet, som blir åtskilligt varmare med lite äggtoddy och den ljuvliga tanken på romerska bad i Budapest.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

282

Förlag

Språk

Översättare