En liten stund

Typ

bilderböcker
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Bilderbok. Vad kan vara bättre än att få dela med sig av det godaste man vet? Pannkakor smakar bästa tillsammans. Pannkakor med sylt och grädda! Anna-Clara Tidholm har skrivit en liten bok om vänskap som får oss att må bra.(0-3 år)
Vad kan väl vara bättre än att få dela med sig av det godaste man vet. Pannkakor smakar bäst tillsammans. Pannkakor med mycket sylt och grädde! Anna-Clara Tidholm har skrivit en liten bok om vänskap som får oss att må bra. Nino är en kaninpojke som har gjort pannkakor. Men när han har ätit massor av pannkakor med sylt och grädde finns det fortfarande en hel trave pannkakor kvar. Vad ska han göra med dem? Då får han syn på kaninflickan Anni ute på vägen. Han bjuder in henne på pannkakor. När hon har gått märker Nino vad tomt det blev. Och lite tråkigt. Nästa dag regnar det. Nino känner sig ensam i sitt hus. Men så ser han någon komma långt borta under ett rött paraply. Det är Anni. Anni har med sig en liten burk med en liten, liten bit körsbärspaj som de delar på. Bilderna är fyllda av värme och fast de ser enkla ut så är de mycket uttrycksfulla. Anna-Clara Tidholm är en av våra mest älskade illustratörer och författare.

Ämnen och teman

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

32

Förlag

Språk