Vem är pastejtjuven

Typ

bilderböcker

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Anton vaknar tidigt. Alla andra sover men Anton är pigg så han går ut i trädgården. Där träffar han en arg igelkott som frågar om Anton har ätit upp hans leverpastej. Anton bestämmer sig för att avslöja pastejtjuven och han träffar flera spännande djur ... Lekfullt lärande i deckarformat. (Bonnier Carlsen)
Bilderbok. 3-6 år. Tidigt en morgon möter Anton en arg igelkott utanför huset. Någon har ätit upp igelkottens leverpastej! Anton lovar att hitta tjuven och ger sig ut för att hitta den skyldige. Är det ugglan? Eller hästen? Kanske är det grannens gris? Vem är pastejtjuven? är både en mysig deckarhistoria och en rolig faktabok för de allra minsta barnen. I sin jakt på pastejtjuven möter Anton flera djur som inte alls äter leverpastej utan helt andra saker. Så vem är det som tagit igelkottens frukost?

Ämnen och teman

Personer, aktörer

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

29

Språk

Undertitel

en deckargåta för de minsta barnen

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

32

Förlag

Språk

Undertitel

en barndeckare i naturlig miljö

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

30

Språk