Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Livet enligt Rosa - en omväg till ditt hjärta

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Hur vet man att man är kär? Lovord som äkta, trovärdigt, träffsäkert och roligt dyker alltid upp i samband med Rosaböckerna. Och nu är den här, den sjunde boken om Rosa!

Rosa har just gjort slut med Anton och åker och hälsar på sin pappa på Gotland. Ville är kvar i stan. Alla kärleksbreven från Leila börjar få Ville att mjukna. Kanske att han ändå är kär i Leila? Och på Gotland sitter Rosa och funderar på Ville. Kanske att kärlek kommer ur vänskap? Sån där vänskap hon och Ville har. Kanske att hon ändå är kär i Ville?

Böckerna om Rosa handlar om en tjej som går igenom alla de där viktiga sakerna som man upplever när man är tolv. Hon kämpar för det hon tycker är viktigt och det är lättläst och roligt. Johan Unenges humoristiska och pricksäkra illustrationer förhöjer läsupplevelsen ytterligare.
(Bonnier Carlsen)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

109

Språk

Illustratör