Letar du efter något att läsa? Hitta intressanta författare, böcker och nya läsupplevelser på Boksampo.fi.
Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Följ dina drömmar

Typ
romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Beskrivning
Bröllopsfixarens dotter, del tre. Willa tycker att huvudrollerna i en pjäs som reportearteatern ska sätta upp är som gjorda för henne och Joseph. Men så dyker den ursnygga Marielle upp. Hon är ute efter såväl Willas kille som huvudrollen i pjäsen. Dessutom måste Willa hjälpa till att fixa två bröllop. Men så möter hon Jace
Sommaren är på väg till Cape Cod och Willa ser fram emot sol och bad, att läsa sina favoritböcker och hänga med kompisar - och Joseph förstås.

När Willa får veta att Norra Capes repertoarteater söker skådespelare till en ny (romantisk) uppsättning bara måste hon och Joseph spela huvudrollerna. De är ju äntligen tillsammans och rollerna är som gjorda för dem! Ända tills Marielle, den nya (och ursnygga) tjejen i Cape Cod, dyker upp med siktet inställt på Willas kille och huvudrollen i pjäsen.
Och som om det inte vore nog måste Willa hjälpa till att fixa två bröllop. Willa kan inte bestämma sig för vad som är värst: att krevera av svartsjuka eller hålla koll på sexton skönhetstävlande brudtärnor. Men så möter hon Jace, och saker och ting tar en helt ny vändning.

Följ dina drömmar är den fristående fortsättningen på Öppna ditt hjärta och Amors pilar i serien om Bröllopsfixarens dotter pa det vykortsvackra Cape Cod.
Ämnen och teman
Personer, aktörer
Platser för händelserna
Konkreta platser för händelserna
Tidpunkt för händelserna
Originalspråk
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.
utgivningar
Första publikation
ja
Språk
Utgivningstid
Språk
Översättare
Lisätietoja
En fristående fortsättning på Öppna ditt hjärta och Amors pilar