Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Familjen Considines förbannelse

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Fjortonåriga Mariel återvänder till det lilla samhället Chilton för att gå på sin mormors begravning. Hon har inte varit i England sedan hon som liten emigrerade till Australien tillsammans med sin mamma. Nu får hon träffa släkten Considine. Mötet med de sju kusinerna är början på avslöjandena om familjens förbannelse.
Äntligen ny bok av Gareth P. Jones, författaren till succén Tvillingarna Thorntwaites testamente!

Möt kusinerna Considine. Sju förtrogna. Sju som delar en mörk hemlighet. Sju som på natten förvandlas till något helt annat. Fjortonåriga Mariel återvänder till det lilla charmiga samhället Chilton för att gå på mormoderns begravning. Det är första gången hon reser tillbaka till England sedan hon och hennes mamma emigrerade till Australien när hon var liten. Att hon ens har morbröder och mostrar och kusiner kommer som en chock, för Mariels mamma har aldrig berättat om släkten Considine. Och nu när Mariel till slut träffar dem, förstår hon varför. Mötet med de sju kusinerna på kyrktrappan är början på en serie fasansfulla avslöjanden om familjen Considines förbannelse.

9-12 år.

Ämnen och teman

Personer, aktörer

Huvudpersoner

Konkreta platser för händelserna

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

270

Språk

Översättare

Lisätietoja

En fortsättning på Tvillingarna Thornthwaites testamente (2010)

Första publikation

ja

Språk