Kalla kårar - Gastkramande!

Typ

tecknade serier, album

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

KALLA KÅRAR Gastkramande! av R L Stine R L Stine har med Kalla Kårar skapat moderna klassiker som älskas av barn världen över. Nu relanseras böckerna i den nya tappningen grafix och varje bok består av tre rysliga rysare, tecknade av sex olika illustratörer med helt individuella stilar. Låt t.ex. klassikerna Varulven och Trädgårdstomtarna anfaller ge dig kalla kårar, nu i serieform.

Bland Grafixböckerna hittar du ett urval av de senaste och bästa serieberättelserna för barn. Serieberättelser är inget nytt fenomen grottmålningar, hieroglyfer och medeltida tapeter är tidiga exempel på historier berättade genom bilder. Idag läses serieberättelser av både barn och vuxna över hela världen. På engelska kallas de graphic novels. Serieberättelser kan beskrivas som böcker i serieformat men med samma längd och berättarteknik som romaner.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk