Vilda i Asien

Typ

bilderböcker
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Det här är första boken om Vilda. Vi kommer att få följa henne och hennes familj i många böcker framöver både här hemma i vardagen och ute på resa i världen.Pamela von Sabljar har fångat barnets sätt att tänka och minnas i sin barnboksdebut. Allt i Vilda i Asien är sett från barnets horisont. Som läsaren märker är det barnet som är i fokus medan vuxna kommer i andrahand.Vilda i Asien är en perfekt läsning för de barn som själva har rest någon gång. Det behöver inte vara i Asien - utan boken fungerar utmärkt som en språngbräda in i egna minnen.
Carl-Fredrik Carlson är till vardags läkare men har här debuterat med fantastiska bilder som vi kommer att få se mer av.Pamela von Sabljar är aktiv som genuspedagog när hon inte driver Vilda Förlag. Hon utbildar pedagoger och företagsledare i jämställdhetsarbete och har skrivit böcker i ämnet.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

48

Språk

Lisätietoja

S. 46-48: Recept på thailändsk kycklingsoppa Tom kha gai