Letar du efter något att läsa? Hitta intressanta författare, böcker och nya läsupplevelser på Boksampo.fi.

Om någon vrålar i skogen

Typ
tecknade serier, album
Upphovsman
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Beskrivning
Om någon vrålar i skogen och ingen hör - är det då ett vrål? Det gäller inte bara att överleva, det gäller att lära sig leva och acceptera sig själv som man är. Malin Biller går igenom alla dessa faser i sin självbiografiska serieroman Om någon vrålar i skogen. Hon förflyttas som liten från en paradisliknande tillvaro i Helsingborg till det djupaste helvetet i skogen på Hammarö i Värmland. Alkoholism och övergrepp blir till vardag i familjen och det verkar inte finnas någon väg ut. Det bästa sättet att förtränga är att springa så fort att man får ont i kroppen istället för inuti. Men mitt i allt elände finns det ändå ljuspunkter i form av enstaka trofasta vänner och becksvart humor på bredaste värmländska. Malin Biller undrar ibland hur hennes liv hade blivit om hennes familj inte hade flyttat till Hammarö. Det får vi aldrig veta. Men hon skriver och ritar om sina upplevelser och delar frikostigt med sig till oss andra med sin mustiga historia. En historia som man blir styrkt av att läsa.

Malin Billers humorserier har publicerats i tidningar som City, Pondus, Elvis och samlingsalbumen med dessa. Om någon vrålar i skogen är hennes första serieroman. Hon är född 1979 och bor numera långt från både Värmland och Helsingborg.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.
utgivningar
Första publikation
ja
Utgivningstid
Sidantal
200
Förlag
Språk