Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Olivia fick precis det hon drömde om, världens snyggaste bästa finaste perfekta pojkvän. Tre år senare blir hon lämnad och vet inte vem hon är utan John. Hon gör listor på positiva saker med att vara singel, men de blir korta. Väldigt korta. Samtidigt upptäcker hon att man kan vara attraherad utan att vara kär.

Sara Ohlsson är född 1977 på Öland, men är nu bosatt i Stockholm. Hon arbetar på Sveriges Television med ansvar för barn- och ungdomsutbudet på webben. Sara Ohlssons debut är en ungdomsroman om att bli lämnad och hitta sig själv, om att lyssna mer på sin kropp än på ryktena som sprids.

- - -

Jag inser att jag legat naken och tätt intill, varm och yrvaket glad. Och medan jag fnissat av hans kittlande andedräkt har han tänkt att han inte längre vill. Olivia är dumpad. John vill inte längre vara ihop och hon fattar inte hur hon ska kunna överleva ensam. Vem är hon utan John, utan det perfekta förhållandet? Är hon verkligen en sån som bara kysser den hon älskar? Pocketutgåva.

(BTJ)

Ämnen och teman

Personer, aktörer

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

298

Språk