Hullu joki

Typ

tecknade serier, album
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Maattoman Juanin matkat III

Vallankumoushenkinen seikkailu Latinalaisessa Amerikassa

Vascon ystävä Juan tuntuu kadonneen maan päältä. Vasco on etsinyt ystaväänsä laihoin tuloksin Meksikosta ja Väli-Amerikasta. Uudet vihjeet ystävän olinpaikasta
usuttavat hänet yhä uusille matkoille. Tällä kertaa tie vie Amazonin alueelle Ecuadoriin ja Peruun. Perussa Vasco kuulee, että Juan on kadonnut sademetsään etsiessään heimoa, joka on täysin eristäytynyt muusta maailmasta.

Javier de Isusi (s.1972) on tunnustettu espanjalainen piirtäjä. Matkustettuaan vuoden ympäri Latinalaista Amerikkaa hän alkoi piirtää omiin kokemuksiinsa perustuvaa sarjakuvaa. Se kasvoi neliosaiseksi sarjaksi, jota julkaistaan useissa Euroopan maissa. Sarjan kaksi edellistä osaa ovat Marcosin piippu ja Mikä-mikä-maan saari.

(Like)

Personer, aktörer

Huvudpersoner

Platser för händelserna

Konkreta platser för händelserna

Exakt tidpunkt

Ämnesordskedjor

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

191

Förlag

Språk

Översättare

Lisätietoja

S. 185-191: Toisia koodeja, toisia oikeuksia : alkuperäiskansat ja interkulttuurisuuden haaste / Asier Martínez de Bringas