Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Midnattsgränden

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Tredje delen i Rachel Caines serie om vampyrerna i Morganville!

Claire har bundit sig till Amelie, den mäktigaste vampyren i Morganville, i förhoppning om att det ska ge skydd åt henne och vännerna i Glashuset. Amelie har egna planer och sätter Claire som lärling hos den galne Myrnin, vampyren som bor i Morganvilles mörkaste gränd och som dödat fler människor under de senaste åren än alla de andra vampyrerna tillsammans. Han har mycket att lära Claire – om hon överlever lektionerna.

Midnattsgränden är den tredje delen i serien Vampyrerna i Morganville, som är en New York Times bästsäljande serie och har översatts till 18 språk. Serien är skriven av den internationellt framgångsrika amerikanska författaren Rachel Caine. Hon är författare till över trettio böcker och har mottagit ett flertal priser, bl.a. vann hon Romantic Times Urban Fantasy Career Achievement Award 2010.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk