Hem till jul

Typ

novellsamlingar
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Hem till jul

Äntligen är Jason tillbaka igen. Hans barndomsstad är sig lik efter alla år. Frågan är om allt annat också är oförändrat? Finns Faith kvar, kvinnan han aldrig slutat tänka på, aldrig slutat älska. Och är hon beredd att ta emot hans kärlek? Allt han önskar är att de åtminstone ska få en jul tillsammans

Julönskningar

För barnens skull återvänder Christy hem över julen, och hon kan inte förneka att hon även hoppas på en försoning med Alessandro. Men det är innan han visar in henne i gästrummet! Det är tur att deras barn har en plan om hur föräldrarnas äktenskap ska räddas. Kanske kan deras julönskningar gå i uppfyllelse

Julkyssen

Hjälp! Plötsligt inser Anna att hon just bjudit mannen som vill åt hennes jobb till familjens julfirande. Hon gör allt för att övertyga sin släkt om att han inte är hennes nye kille, trots att Cole flörtar som besatt. Och visst, Anna måste erkänna att hennes hjärta slår fortare varje gång han närmar sig. Men hon skulle bara veta den verkliga anledningen till att Cole börjat jobba som hennes marknadsassistent!

En ängel i julklapp

Julen är glädjens tid, men för många är det bara en påminnelse om sådant man helst skulle vilja glömma. Men det visar sig inte vara så lätt för Mitch när sjuksköterskan Dana gör allt hon kan för att sprida julstämning på avdelningen. Hennes värme börjar sakta tina upp honom. Kan julens magi få Mitch att öppna sig för kärleken igen?
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar