Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Hemlös

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Tredje delen in charmiga steampunkserien om själlösa Alexia Tarabotti!

Alexia Maccon, före detta Tarabotti, har det minsann inte lätt. Inte nog med att hon som vanligt är måltavla för diverse blodtörstiga vampyrer, arga varulvar och mordiska nyckelpigor, dessutom är hon plötsligt hemlös och Londonsäsongens största skandal på grund av sitt ”obekväma tillstånd”.

Alexia bestämmer sig för att fly från London och beger sig till Italien i jakt på Tempelriddarorden. De sägs ha kunskap om övermänniskor, men frågan är om de är villiga att berätta vad de vet. Alexia misstänker att hon kanske hamnat ur askan i elden, men vad bryr hon sig om några livshotande attacker när det finns pesto?

Hemlös är tredje delen i Gail Carrigers charmiga, roliga, spännande och romantiska steampunkserie om den själ­lösa Alexia Tarabotti. Det är en pestodoftande roman fylld av vampyrer, varulvar, överraskningar, te och nyckelpigor.

(Styxx Fantasy)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Undertitel

en bok om Alexia Tarabotti : [en roman om vampyrer, varulvar och nyckelpigor]

Utgivningstid

Sidantal

361

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

294

Förlag

Språk