Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Tjabogruppen

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

En härlig skröna om vad som kan hända när en människa hamnar på fel post här i livet. Rosin berättar med samma varma humor och skarpa blick för tingens oordning som i den uppskattade debutromanen Den tatuerade geten.
(Norlén & Slottner)
Kära bokläsare!

Den här boken handlar om mig och är lögn från början till slut. Det var inte jag som bjöd hit Kungen. Jag ordnade bara programmet. Det var inte meningen att någon skulle dö och det hände faktiskt innan kriget om Bänken startade och det var inte jag utan Greken som började och Äggets gamla kompis som svetsade.

Jag var inte ens där när kortegen hejdades och till SÄPO säger jag bara: Häng er i linan, den är inte min!

Okej. Jag brände upp kläderna och gick omkring naken i skogen några dagar men det finns faktiskt konstigare typer. Ta till exempel hans som höll på att bli uppäten av Hitler, eller han som "krävde" att få Jämtland och Härjedalen, Öland och Ösel och dessutom Hallandpåtrettiår! Inga charmtroll dom heller precis. Men nu mår jag bra och Kungen var helt okej när han framfördes i frihet.

Mvh

Bengt Bengtsson
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Undertitel

en ganska sann redogörelse för händelserna kring ett kungabesök

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

252

Språk