Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Om jag kunde drömma

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Bella, 17 år, flyttar till sin pappa i Forks, en liten by i Washington, från storstaden Phoenix. Hon tror att hon inte kommer att trivas men det visar sig helt fel. Hon blir förälskad i den gåtfulle och mystiske Edward i sin klass. De inleder en kärlekshistoria, bokstavligen på liv och död eftersom Edward och hans familj visar sig vara vampyrer….
Om jag kunde drömma är den första boken i den intensivt sinnliga sagan om Bellas och Edwards omöjliga kärlek. Tre saker var jag absolut övertygad om. Den första var att Edward var vampyr. Den andra var att det fanns en del av honom och jag visste inte hur stark den delen kunde vara som törstade efter mitt blod. Och den tredje var att jag var villkorslöst och ohjälpligt förälskad i honom. Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington. Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulla och förföriska Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckas hålla sin identitet som vampyr hemlig. Men nu går ingen säker, minst av allt Bella som är den person Edward håller mest av. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara. Intensivt sinnlig och utomordentligt spännande fångar Om jag kunde drömma kampen mellan att trotsa sina instinkter och att tillfredställa sina begär. Decenniets kärlekshistoria!
(BTJ)

Ämnen och teman

Personer, aktörer

Platser för händelserna

Konkreta platser för händelserna

Originalspråk

Filmer

The following links will take you away from this site.

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

418

Förlag

Språk

Översättare

Undertitel

en omöjlig kärlekshistoria

Utgivningstid

Sidantal

415

Förlag

Språk

Översättare

Ingår i samlingsverket