Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Villan

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Cooper Winslow bor i en storslagen villa i Hollywood The Cottage. Den imponerande byggnaden är uppförd som ett slott efter förebild från franskt 1700-tal. En bostad som sedan många år har skänkt Cooper Winslow den ryktbare, omsusade aktören och playboyen som fortfarande vid fyllda sjuttio är en legend i Hollywood den rätta glansen.

Nu är det dock längesedan Coop hade en stor roll, och han är oftast hänvisad till att spela äldre, distingerade gentlemän i biroller eller göra reklamfilm. Något som inte på långa vägar täcker utgifterna för hans stora hushåll och extravaganta vanor.

När han till slut blir tvungen att hyra ut delar av sitt älskade hem börjar hans välordnade tillvaro rämna. Det bekväma liv som har erbjudit en flykt från verkligheten ersätts av stundtals hårdhänta förändringar. Men det är förändringar som också ger honom möjlighet att ompröva sitt sätt att leva och upptäcka att gemenskap och kärlek kan vänta runt hörnet även sent i livet.

(Damm)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

445

Förlag

Språk

Översättare

Serie

Namn

Utgivningstid

Sidantal

298

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk