Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Djupgraven

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Med hjälp av beteendemodifiering och implantation av elektroniska chips i hjärnan på USA:s president hoppas ryssarna kunna ändra på maktbalansen. Bakom denna monstruösa och ödesdigra plan står en asiatisk redarfamilj, vars metoder är lika iskalla och skoningslösa som havet självt. När Dirk Pitt lyckas knäcka ingångskoden till redarimperiets datasystem, öppnar sig en avgrund av skumma affärer och ljusskygga metoder. Här finns svaren på många dunkla gåtor.

Varför var namnet omsorgsfullt bortslipat på det sjunkna fartyget, som läckte dödande stridsgas i Stilla havet? - Hur kunde presidenten och hans närmaste medarbetare försvinna spårlöst från presidentjakten på Potomac river, trots den rigorösa bevakningen? - Vem låg bakom explosionen ombord på det sovjetiska kryssningsfartyget i Karibiska havet, där hundratals oskyldiga människor omkom i lågorna eller gick en kvalfull drunkningsdöd till mötes?

(Norstedt)

Personer, aktörer

Huvudpersoner

Platser för händelserna

Konkreta platser för händelserna

Exakt tidpunkt

Ämnesordskedjor

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

417

Förlag

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

415

Förlag

Översättare