Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Snabba pengar

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Allie Kerry ställer aldrig några frågor. Uppväxten i smugglarparadiset Key West i Florida har lärt henne de flesta knepen för att överleva. Efter en period i knarkträsket försörjer hon sig nu som kurir. Hon levererar alla sorters varor för pengar snabba pengar. Och det här uppdraget var sällsynt välbetalt, så varför skulle hon säga nej?
Men när hennes kontaktman dyker upp på en skum bar utanför stan, smyger ner en minidisk i hennes bakficka bara för att några minuter senare hittas inne på toaletten med en kula i pannan, börjar även den hårdkokta Allie att undra vad som är på gång.
Denna fartfyllda thriller är Jenny Silers debutroman.

(Forum)

Platser för händelserna

Konkreta platser för händelserna

Exakt tidpunkt

Ämnesord

Originalspråk

Textutdrag

Första gången min pappa dog var jag tolv år. Drucken föll han ihop i gränden bakom den restaurang som han och hans bäste vän ägde i Key West, Florida, slog huvudet i ett stuprör och slutade andas. Om hans kubanske kock José inte hade hittat honom skulle han säkert ha legat där hela natten i de stinkande polarna av regnblöta sopor och sina egna spyor, föda åt alla de kackerlackor och trädråttor som översvämmade ön. José rensade munnen på honom, bankade honom i bröstet och blåste luft i hans lungor tills han spottande och fräsande kvicknade till igen.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

247

Förlag

Språk

Översättare

Utgivningstid

Sidantal

332

Språk

Översättare