Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Hoppets färg är vit

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Det är samma dag som Will fyller fjorton år. För att fira honom beger sig hela familjen ut med båten. Allt hade varit perfekt om inte stämningen mellan Wills mamma och hans storasyster varit så irriterad.
När det börjar blåsa upp är det först ingen av dem som oroar sig, de har alla god sjövana och barnen och deras pappa ser det snarast som en utmaning. Men mamma Ruth blir mer och mer nervös. Hon har alltid varit rädd för havet och nu propsar hon på att de ska gå in mot land tvärtemot allt sjövett. En stund senare är stormen över dem med full kraft. Båten kapsejsar och ett av barnen försvinner i vågorna ...
Detta är upptakten till ett omskakande och oerhört spännande familjedrama. Med suggererande berättarteknik, känslig karaktärsskildring och en både gripande och överraskande intrig håller författaren läsaren trollbunden från första sidan.

(Forum)

Platser för händelserna

Originalspråk

Textutdrag

Ruth Connelly hade alltid varit rädd för havet. En gång när hon var liten och hade stått på stranden med vattnet skummande över fötterna hade hon plötsligt fått erfara vad verklig skräck var för något. Det var en känsla som var lika skärande vass som kökskniven där hemma.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

438

Förlag

Språk

Översättare

Utgivningstid

Sidantal

372

Förlag

Språk