Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Med havet emellan

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Lyckan ler mot David Corstorphine. Han har en underbar familj och en ansvarsfull post i det familjeägda företaget som tillverkar skotsk whisky. Men efter en kort tids sjukdom avlider hans älskade hustru Rachel i cancer och David lämnas ensam med de tre barnen. Trots stödet från föräldrar och vänner är han nära att gå under. I sin sorg avskärmar han sig från omvärlden. Han är blind för de mörka intriger och onda anslag som riktas mot familjeföretaget.
En affärsresa till New York blir vändpunkten. Här på andra sidan havet, i en annan miljö och med okända människor omkring sig, bygger David upp en ny tillvaro.
Att den världsberömda författaren Rosamunde Pilchers son Robin nu debuterar med en roman är en stor händelse. Med värme, livsklokhet och skarpögd insikt om hur vi människor reagerar i livets olika skiften har Robin Pilcher skapat en spännande, gripande och underbar familjesaga, en vardagsnära roman om människor som vi identifierar oss med och som vi tar till vårt hjärta.

(Forum)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

492

Förlag

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

378

Förlag

Språk

Översättare