Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Bröllopet

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Allegra Steinberg är född och uppvuxen i en känd Hollywoodfamilj. Nu är hon advokat, med idel stjärnor och celebriteter som klienter. Hon hjälper dem genom deras ofta tilltrasslade liv, förhandlar fram filmkontrakt och finns till hands alla tider på dygnet. Men en karriär som slukar henne med hull och hår har hon inte mycket tid till privatliv. Men när hon möter Jeff Hamilton, en känd författare från New York, tar Allegras liv en ny vändning. Och plötsligt är hon mitt uppe i planeringen av sitt bröllop i föräldrarnas storslagna Bel Air-villa …
När förberedelserna börjar kommer många händelser från familjens förflutna upp till ytan. Varje generation av släkten Steinberg kämpar med svikna löften och nya förhoppningar. Bröllopet blir för Allegra en bro mellan det som varit och det som ska komma. För hennes föräldrar blir det en påminnelse om de band som håller dem samman. Också för Jeffs familj blir det ett tillfälle till försoning och hoppfullhet.

I ett fängslande porträtt av äkta människor i en konstlad värld använder Danielle Steel Hollywood som en kuliss när hon avslöjar drömmarna, farhågorna och förhoppningarna runt den ceremoni som är en oförglömlig höjdpunkt i så många människors liv – bröllopet. (Baksidestext)

Personer, aktörer

Konkreta platser för händelserna

Originalspråk

Textutdrag

trafiken rörde sig i snigelfart längs Santa Monica Freeway. Allegra Steinberg lutade huvudet mot nackstödet i sin midnattsblå Mercedes 300.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

341

Språk

Översättare

Namn

Utgivningstid

Sidantal

450

Förlag

Språk

Översättare

Serie