Letar du efter något att läsa? Hitta intressanta författare, böcker och nya läsupplevelser på Boksampo.fi.
Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Tre blinda möss

Typ
romaner
Upphovsman
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Beskrivning
Folk i Calusa blev chockade över det råa överfallet på Jessica Leeds, hustru till en av de största jordägarna i trakten. Hon blev våldtagen i stans köpcentrum strax före julafton.
Polisen arresterar tre vietnamesiska invandrare. Till allas förvåning blir de frikända i den följande rättegången. Rasande hotar Jessicas man Stephen offentligt att ta rättvisan i egna händer. En tid senare hittas de tre vietnameserna mördade och perverst stympade. Stephen anhålls omedelbart på mycket goda grunder.
Det är då Jessica vänder sig till försvarsadvokaten Matthew Hope. Och det är då en okänd älskare dyker upp. Och är då Matthew tvingas inse att de här fallen är betydligt farligare och explosivare än han – eller hans klient – någonsin anat! (Baksidestext)
Personer, aktörer
Huvudpersoner
Konkreta platser för händelserna
Exakt tidpunkt
Originalspråk
Textutdrag
Man vaknade varje morgon med blöta lakan, tung, fuktig luft, termometerns blodröda pelare redan uppe på tjugofyra grader, och man visste att temperaturen skulle klättra upp över trettiostrecket innan dagen var slut. Hettan var obarmhärtig i augusti.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.
utgivningar
Utgivningstid
Sidantal
282
Språk
Översättare
Första publikation
ja
Språk
Utgivningstid
Sidantal
296
Förlag
Språk
Översättare