Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

As time goes by

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Plötsligt möter man dem igen, lika levande som någonsin. Rick med den eviga cigarretten i mungipan och sitt sneda leende, Ilsa, lika strålande vacker och tapper som förr och Louis, prydlig och ironisk som vanligt. Det känns som om man bokstavligen befinner sig i trängseln på den rökiga nattklubben och hör Sam spela As time goes by.
I As time goes by berättas vad som hände både före och efter de händelser vi såg på filmduken. Mycket av filmens magi ligger i de många obesvarade frågorna. Varför kan Rick inte återvända till New York? Hur gick det till när Rick mötte Sam? Vilket var det egentliga målet för den tjeckiske patrioten Victor Laszlo? Var det verkligen till Lissabon han flög? Och - det viktigaste av allt - kommer Ilsa och Rick att någonsin träffas igen?

(baksidestext)

Personer, aktörer

Konkreta platser för händelserna

Tidpunkt för händelserna

Exakt tidpunkt

Originalspråk

Filmer

The following links will take you away from this site.

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

316

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

319

Förlag

Språk

Översättare