Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Lovligt byte

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Stephanie Plum är utfattig: inget jobb, inga pengar. I ren desperation övertalar hon sin kusin att ge henne arbete. Hennes nya jobb är att fånga in brottslingar som har smitit undan borgen. Hennes första uppdrag är att finna Joe Morelli, efterlyst för mord. Att jaga Joe är inget nytt för Stephanie, de har kommit i kontakt med varandra förut. Han var traktens casanova och hon var blåögd och oskuldsfull, ända tills episoden bakom disken i det lokala konditoriet. Joe gör allt för att hålla sig undan, samtidigt som han försöker rentvå sig från mordanklagelserna genom att spåra den verklige mördaren. Med handväskan och pepparsprayen i högsta hugg - pistolen hinner Stephanie aldrig få upp ur väskan - ger sig Stephanie Plum ut på jakt.

(baksidestext)

Konkreta platser för händelserna

Exakt tidpunkt

Originalspråk

Textutdrag

Det finns en del karlar som kommer in i en kvinnas liv och förstör det för alltid, Joseph Morelli gjorde det med mitt - inte för alltid, men periodvis.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

298

Förlag

Språk

Översättare

Utgivningstid

Sidantal

294

Förlag

Språk

Översättare

Utgivningstid

Sidantal

273

Förlag

Språk

Översättare