Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Resan från berget

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

"Vilken röra", tänker Cat uppgivet. "Ett äktenskap i bitar utspridda över hela Italien, ett som just ska ingås, och mitt i alltihop detta vulkanutbrott till man, Sam Forrest. Vi kommer aldrig att överleva den här sommaren."

Cats resa genom Toskana blir också en redan in i hennes innersta, till ångestens ursprung. En resa som visar att kärlek och engagemang ändå kan existera i den riktiga världen ... (Baksidestext)

Ämnen och teman

Konkreta platser för händelserna

Originalspråk

Textutdrag

När jag var fem år gammal, fattade jag ett helt desperat beslut att för all framtid bo i en stad på en kulle. Det har jag också gjort, från den fruktansvärda natten i juni till denna, trettiosju år och en månad senare. Om det inte har varit bra för mig, som så många människor nuförtiden tycks säga till mig, så kan jag bara säga att allt annat skulle ha varit värre.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

357

Språk

Översättare

Utgivningstid

Sidantal

366

Språk

Första publikation

ja

Språk