Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

En andra chans

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Vad gör man när man möter sitt livs kärlek men när ens olikheter verkar omöjlig att överbrygga?
Fiona Monaghan är chefredaktör för New Yorks ledande modetidning. Hennes liv är lika spännande och hektiskt som modevärlden själv; hon är ständigt på språng mellan sin bostad på Manhattan och de stora evenemangen i Europa. Fiona trivs med sitt liv som singel, och tycker inte att hon saknar något. Tills John Anderson, änkling och chef för den nya annonsbyrån, promenerar in på hennes kontor. En romans börjar spira, trots att de är varandras motsatser hon lika impulsiv som han är jordnära.
De gifter sig, men deras olika livssituationer sätter krokben för dem, inte minst när Johns båda döttrar och hans hushållerska envist vårdar minnet av Johns fru och vägrar acceptera Fiona. Efter en middag med Johns affärsbekanta, där det mesta går på tok, ställs situationen på sin spets. Är de ett alltför omaka par, trots allt?

(Damm)

Huvudpersoner

Platser för händelserna

Konkreta platser för händelserna

Originalspråk

Textutdrag

Luftkonditioneringen hade lagt av på tidskriften Chics kontor en gassande het junidag i New York. Det var dagens andra strömavbrott, och Fiona Monaghan såg ut som om hon var beredd att strypa någon, när hon stegade in i sitt kontorsrum efter att ha suttit fast i hissen i tjugo minuter. Det hade varit likadant dagen före.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Förlag

Språk

Översättare

Utgivningstid

Sidantal

223

Förlag

Språk

Översättare