Letar du efter något att läsa? Hitta intressanta författare, böcker och nya läsupplevelser på Boksampo.fi.

Tosi tarinoita (ja muita outoja ilmiöitä)

Typ
novellsamlingar
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Beskrivning
Teos jakautuu kolmeen osioon Tosi tarinoita; Mielen muutoksia; Yli rajan. Esipuhe: Ajan merkki (Laatinut Herran paiman). Jälkisanat: Merimiäskirkom bussis (Kertonut Eksynyt lammas).
Tosi tarinoita (ja muita outoja ilmiöitä) on aidosti kaksikielinen novellikokoelma: osa tarinoista on kerrottu rauman kielellä. Novellien lounais-suomalaisia ihmisiä yhdistää ennen kaikkea meri. Koivukarilla on sanottavansa syrjäytymisestä, ihmisten välineellistämisestä ja - kaipuusta. Paljon mahtuu rivien väliin, mutta kyllä asia sanotaan suoraankin, kun on sanomisen paikka. Silti suuret kysymykset heräävät lukijassa monesti vasta jälikäteen, vaivihkaa.

Pohdiskeluja ryyditetään välillä huumorilla ja tässä kirjassa on sekin hyvä puoli, että sen lukemalla oppii rauman kielestä muutakin kuin perusteet.
(takakannesta)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.
utgivningar
Första publikation
ja
Utgivningstid
Sidantal
115
Förlag
Språk