Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Där regnbågen slutar

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

En vacker berättelse om kärlek och livslång vänskap. Chic-lit när den är som bäst.
Rosie och Alex är bästa vänner. De har hållit ihop i vått och torrt under den busiga barndomen och de rebelliska tonåren. Men just när livet äntligen kan börja – med utekvällar på stan och spännande dejter – skiljs deras vägar.
Alex flyttar med sin familj från Dublin till USA. För gott. Efter ett tag bestämmer sig Rosie för att flytta efter honom till Boston och börja plugga, men just när hon är på väg får hon veta något som kommer att förändra hennes liv – något som gör att hon stannar kvar på Irland.
Deras vänskap är viktig för dem båda men sätts ständigt på prov. Åren, avståndet och nya relationer lägger hinder i vägen. Rosie kan inte sluta fundera över om det är meningen att de bara ska vara vänner eller om deras känslor för varandra är starkare än så ... Missförstånd, omständigheter och ödets nycker håller dem isär, men när de till slut kan återförenas är frågan: Vågar de satsa allt på kärleken?
(Bazar förlag)

Ämnen och teman

Personer, aktörer

Huvudpersoner

Konkreta platser för händelserna

Ämnesordskedjor

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

433

Förlag

Språk

Utgivningstid

Sidantal

563

Förlag

Språk

Översättare

Utgivningstid

Sidantal

435

Förlag

Språk

Första publikation

ja

Språk