Letar du efter något att läsa? Hitta intressanta författare, böcker och nya läsupplevelser på Boksampo.fi.
Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

"J" som i jagad

Typ
romaner
Upphovsman
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.
Beskrivning
För fem år sedan hittades Wendell Jaffes segelbåt drivande utanför Bajakusten medan Jaffe själv har försvunnit spårlöst. I ett brev berättar han att han är bankrutt och när myndigheterna granskar hans bankkonton är de tömda och rensade. De som investerat i hans företag förlorade i ett slag allt. Efter fem år dödförklaras han. Försäkringsbolaget betalar en halv miljon dollar till änkan och saken är ur världen. Det var i alla fall vad man trodde. Veckan efter sågs Wendell Jaffe livs levande på en bar i Mexico. Nu engageras Kinsey Millhone av försäkringsbolaget och uppdraget är att hitta Jaffe. Och Jaffe är inte död. Han återvänder för att försöka göra rätt för sig och försäkringsbolaget kräver att "änkan" ska återlämna pengarna. Kinseys uppdrag är slutfört och fallet löst.

Men Jaffe försvinner på nytt och den här gången visar det sig att han är död. Mördad. Så småningom förstår Kinsey vem som utfört mordet men avslöjandet innebär att hon själv hamnar i närkamp med en livsfarlig och desperat mördare.

(Bra Böcker)
Huvudpersoner
Konkreta platser för händelserna
Exakt tidpunkt
Originalspråk
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.
utgivningar
Första publikation
ja
Språk
Utgivningstid
Sidantal
307
Språk
Översättare