Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

I valet och kvalet

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Vid 27 år tycker Libby att det är mycket som talar för en rik make. Så när hon träffar Nick, som är totalpank, bor i en sjaskig liten etta och tycker att en kul kväll ute består av puben, polarna och öl, bestämmer hon sig för att han bara är ett äventyr.
Finansgeniet Ed däremot, kan vara svaret på hennes böner. Hans hus vid Regent’s Park gör hans hemska mustasch fullt uthärdlig, och hon kan säkert ha överseende med hans irriterande små ovanor, och hur som helst är han galen i henne. Men vet Libby verkligen vad hon vill ha?
Till slut måste hon välja.
Frågan är bara om hon väljer rätt? (Baksidestext)

Ämnen och teman

Huvudpersoner

Platser för händelserna

Konkreta platser för händelserna

Originalspråk

Textutdrag

Det var för tusan aldrig meningen att Nick skulle vara Den rätte. Det visste till och med jag. Jo då, jag är medveten om att folk som är lyckligt gifta ofta säger att man aldrig kan vara säker, inte med en gång, men det var givetvis jag. Inte för att Nick lät fel. Han talade standardengelska en aning bättre än jag, men ingenting annat var rätt, ingenting stämde in.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

389

Förlag

Språk

Utgivningstid

Sidantal

319

Språk

Översättare